Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Γκιώνης και Παύλου θα διεκδικήσουν την καρέκλα του Δημάρχου στο Λουτράκι.

Πολλά ονόματα έχουμε ακούσει τώρα τελευταία για αυτή την πολυπόθητη καρέκλα του Δημάρχου.
Μην ξεγελιέστε όμως.
Αυτοί οι δύο την 2 Κυριακή θα μονομαχήσουν για την νίκη.
Αλλά με συνεργασίες...
Είδαν λοιπόν πως ένας από το πουθενά υποψήφιος ( Λογοθέτης ), έγινε Δήμαρχος μπαίνοντας κόντρα σε αυτούς τους δύο και πλάκωσαν " και οι γύφτοι".
Αλλά φαίνεται πως το πάθημα έγινε μάθημα σε αυτούς και έχουν προβλέψει από τώρα την πρόθεση της ψήφου και έχουν πάρει τα μέτρα τους.
Ψηφίστε όποιον θέλετε στην πρώτη Κυριακή, σκεφτείτε όμως καλά τι θα αποφασίσετε την δεύτερη.
Ακούσαμε για συνεργασίες, για υποψήφιους δορυφόρους, για φαντάσματα του παρελθόντος αλλά και για γυναίκες ( 2 θα είναι λένε τα παπαγαλάκια).
Αλλά και για αντιδημάρχους ακούσαμε που αλλάζουν στρατόπεδο.
Και όλοι ποντάρουν στο καλό της πόλης, στην ανάπτυξη και όλα αυτά που προεκλογικά λένε και στο τέλος δεν κάνουν τίποτα απολύτως.
Γκιώνης, Παύλου λοιπόν.
Μια ίδια συνταγή εδώ και χρόνια.
Δυστυχώς ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στους υπόλοιπους υποψήφιους κανένας δεν πληρεί τις προϋποθέσεις όχι για να βγει Δήμαρχος, αλλά για σώσει αυτή την πόλη που καταρρέει.
Και το νέο αίμα το είδαμε. Βλέπε Λογοθέτης. Μην νομίζετε ότι θα είναι καλύτεροι από αυτόν.
Ας αφήσουμε λοιπόν να κελαηδούν όλοι και ας σκεφτούμε σοβαρά την επόμενη Κυριακή των εκλογών ποιος από τους 2 θα είναι πιο άξιος αυτήν την φορά να αναλάβει και πάλι Δήμαρχος Λουτρακίου.

2 σχόλια:

  1. εντυπωσιάζομαι που σε αυτό το κείμενο δεν υπάρχουν σχόλια! δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι που αναφέρεις τι έχουν να μας πούνε ότι έκαναν (μόνο ότι δεν έκαναν μπορούν να πούνε) ώστε να πάρουν πάλι ψήφο? τι πρέπει να δούμε, να ακούσουμε, να περάσουμε ως δημότες αυτού του πολύπαθου και πλουσιότερου Δήμου της Ελλάδας, (να μην το ξεχνάμε αυτό) για να αλλάξουμε μυαλά? 3 4ετίες τι δεν πρόλαβε να κάνει ο κ. Παύλου και πόσα δάνεια θέλει να πάρει ακόμα ο κ. Γκιώνης?
    ΣΗΜ: η έρευνα που εμφανίζεται δεξιά για το ποιός θα θέλαμε να ηγηθεί του "κόμματος' τι εννοεί? "με τους πολίτες μπροστά" είναι κόμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι ότι σ'αυτο το μπλοκ δεν υπαρχουν αναγνωστες [οποτε τραγουδα εκει που ξερεις]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.